Според члена на Висшия съдебен съвет (ВСС) Йордан Стоев изнесеният запис

...
Според члена на Висшия съдебен съвет (ВСС) Йордан Стоев изнесеният запис
Коментари Харесай

Членът на ВСС Йордан Стоев: Записът и чатът, пуснати от Гешев, са манипулирани

Според члена на Висшия правосъден съвет (ВСС) Йордан Стоев изнесеният запис предходната седмица е цялостна операция. 

 

Пред медиите, преди началото на съвещанието на Висш съдебен съвет, Стоев сподели, че е викан във висшата прокуратура на разпит, съобщи Българска телеграфна агенция. Според него това е обикновен опит за заплашване и нищо друго.

 

Този запис, който беше показан, цели да се отклони вниманието от актуалната процедура, което е главното, сподели още Йордан Стоев.

 

Единственото, което мога да кажа без да влизам в детайлности, е, че не аз съм поканил Иван Гешев, с цел да отида в дома му на посетители, а той ме предложения, уточни още Стоев. Той посочи, че показаните предходната седмица чатове сред него и Гешев не са цялостните. Той уточни, че ще покаже цялостните чатове и ще каже кой къде го е викал пред съответните органи.

 

Според него " шоуто " е със едва актьорско осъществяване и още по-слаб режисьор.

 

По думите на Стоев двете оферти за премахване на основния прокурор могат да бъдат обсъждани в една процедура. Той съобщи още веднъж, че има една операция, която цели единствено едно-единствено нещо - да се отклони вниманието от въпросната процедура и да се основат процедурни спънки от позиция на времето. 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР